Suomen Tanssipelaajat ry
Tietoa

Suomen Tanssipelaajat ry on perustettu kesällä 2006. Sen tarkoituksena on luoda pohja suomalaisten tanssipelaajien yhteisötoiminnalle sekä edistää lajia yleisesti tanssi-, peli- ja liikuntamuotona koko Suomessa. Yhdistys tekee yhteistyötä monien tahojen kanssa tarjotakseen sekä aktiivisille että satunnaisille pelaajille paremmat mahdollisuudet harrastaa tanssipelaamista ympäri Suomea. Pelimahdollisuuksia on tarjolla kolikkopelilaitteiden ja kotipelilaitteistojen sekä erilaisten promootioiden, tapahtumien ja kilpailujen muodossa.

Suomen Tanssipelaajat ry on Suomen elektronisen urheilun liiton jäsen.

Lisätietoa tanssipelaamisesta saat yleisesti yhteisömme keskustelupalstalta tai irc-kanavamme kautta (#tanssipelit @ Quakenet).

Mikäli olet kiinnostunut tanssipeleistä osana järjestämääsi tapahtumaa, voit olla yhteydessä yhdistyksen yhteyshenkilöihin (ks. Yhteystiedot-kohta alla).

Toiminta

Suomen Tanssipelaajat ry edistää tanssipelien asemaa useilla eri tavoilla. Tällä hetkellä yhdistyksen toimintaa ovat:

Promootiotoiminta & Laitteiston vuokraus

Tällä hetkellä yhdistys ei lähtökohtaisesti järjestä promootiotoimintaa eri tapahtumissa, mutta yhdistykseltä voi maltillista korvausta vastaan vuokrata laitteistoa. Maksu katsotaan tapaus- ja tapahtumakohtaisesti.

Suomen Tanssipelaajat ry
Kartanonvoudintie 7 N 160