Suomen Tanssipelaajat ry - Jäsenyys

HUOM! Jäsenyys Suomen Tanssipelaajat ry:ssä on maksutonta 1.1.2015 lähtien.

Liittymällä Suomen Tanssipelaajat ry:n jäseneksi tuet tanssipelejä kansallisena harrastuksena ja autat yhdistystä levittämään lajia ja viemään tanssipelejä niin uusien kuin vanhempienkin harrastajien kannalta parempaan suuntaan. Lisäksi saat paremmin tietoa yhdistyksen järjestämistä tapahtumista ja kisoista.

Yhdistyksen jäsenmäärän kasvu mahdollistaa lajin vakinaistumisen vakavasti otettavana harrastuksena. Tulevaisuudessa lajilla saattaa olla samanlainen rooli suomalaisten elämässä kuin vaikkapa jalkapallolla tai pesäpallolla – tai miksei vielä näitäkin suurempi!

Jäsenedut

Yhdistyksen jäsenille pyritään tarjoamaan mahdollisimman paljon ja mahdollisimman hyviä etuuksia. Tällä hetkellä jäsenetuihin kuuluvat muun muassa:

Pyrimme koko ajan lisäämään jäsenille tarjottavia etuja. Jatkossa yhdistyksen jäsenille tarjotaan muun muassa uusia, parempia ja halvempia harrastusmahdollisuuksia.

Muistathan myös päivittää henkilökohtaiset tietosi yhdistyksen tietokantaan, jotta voit nauttia kaikista tarjoamistamme eduista. Tietojasi voit tarkastella ja päivittää osoitteessa http://www.tanssipelit.fi/yhdistys/omattiedot .